Yritys

Vaihtoautojen erikoisliike Mobila on toiminut vuodesta 2015 lähtien osana Wetteri-konsernia, joka kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Toimipisteemme sijaitsevat Ideapark Lempäälässä, Keminmaassa, Oulussa ja Rovaniemellä.

 

Tilaa netistä, nouda myymälästä!

Löydät nettisivujemme valikoimasta kaikki sekä Mobilan että Wetterin toimipisteillä sijaitsevat vaihtoautot. Löydettyäsi itsellesi sopivan auton voit vierailla liikkeessämme tai pyytää auton toimittamista joko sinua lähinnä olevaan myymäläämme tai suoraan kotiisi.

Valikoimassamme on tarjolla myös Wetterin toimipisteiden esittelykäytössä olevia automalleja sekä myymälöistämme löytyviä täysin ajamattomia autoja. Myös kaikki nämä autot ovat hankittavissasi minkä tahansa toimipisteemme kautta.

 

Mobilan autopalvelut

Vaihtoautojen erikoisliikkeenä tarjoamme sinulle kaikki palvelut, joita tarvitset vaihtoauton hankkimiseen ja ylläpitoon. Hankkiessasi käytetyn henkilö- tai tavara-auton liikkeestämme ovat käytettävissäsi edullinen autorahoitus juuri sinulle räätälöitävällä kuukausierällä, vakuutusedut, Mobila GOSafe -lisäturva sekä kotiintoimitus mihin tahansa manner-Suomessa. Voimme myös tarvittaessa ostaa autosi suoraan.

Oulun toimipisteellämme toimii automyynnin lisäksi myös edullinen Mobila+ autohuolto, josta saat nopeat korjaukset ja huollot kaikkiin automerkkeihin 24 kuukauden takuulla. Mobila+ autohuollosta voit hankkia autoosi myös edullisia ja laadukkaita varaosia sekä lisävarusteita.