Ohittamattomia vaihtoautoja

Mobila

Yritys

Mobila - Ohittamattomia vaihtoautoja

Netin helpoin autokauppa Mobila on toiminut vuodesta 2015 lähtien osana Wetteri-konsernia, joka kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Toimipisteemme sijaitsevat EspoossaIdeapark LempäälässäLahdessaOulussa ja Rovaniemellä.

 

Tilaa netistä, nouda myymälästä - tai valitse kotiintoimitus!

Löydät nettisivujemme autovalikoimasta kaikki sekä Mobilan että Wetterin toimipisteillä sijaitsevat vaihtoautot. Löydettyämme sinulle sopivan auton toimitamme sen joko sinua lähinnä olevaan myymäläämme tai suoraan kotiisi.

Valikoimassamme on tarjolla myös Wetterin toimipisteiden esittelykäytössä olevia automalleja sekä myymälöistämme löytyviä täysin ajamattomia autoja. Myös kaikki nämä autot ovat hankittavissasi minkä tahansa toimipisteemme kautta.

Voit olla meihin yhteyksissä chatissä, WhatsApissa, soittamalla, sähköpostilla tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeilla - mikä vain sopii sinulle parhaiten. Joka tapauksessa vastaamme kysymyksiisi heti! 

 

Mobilan autopalvelut

Netin helpoimpana autokauppana tarjoamme sinulle kaikki palvelut, joita tarvitset vaihtoauton hankkimiseen ja ylläpitoon, myös täysin etänä. Hankkiessasi käytetyn henkilö- tai tavara-auton liikkeestämme ovat käytettävissäsi edullinen autorahoitus juuri sinulle räätälöitävällä kuukausierällä, vakuutusedut, MobilaTurva lisäturva sekä kotiintoimitus mihin tahansa manner-Suomessa. Voimme myös tarvittaessa ostaa autosi suoraan.

Oulun toimipisteellämme toimii automyynnin lisäksi myös edullinen Mobila+ autohuolto, josta saat nopeat korjaukset ja huollot kaikkiin automerkkeihin 24 kuukauden takuulla. Mobila+ autohuollosta voit hankkia autoosi myös edullisia ja laadukkaita varaosia sekä lisävarusteita.