Jäikö jokin mietityttämään? Ei hätää!

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin mietityttämään?

Ei hätää, et ole yksin! Ymmärrämme kyllä, ettei kukaan voi tietää kaikkea autoihin liittyvää entuudestaan. Sitä vartenhan me olemme täällä.

Ehkä olet ensimmäistä kertaa autokaupoilla (mahtavaa!) tai jo kokeneempi konkari, joka haluaa olla varma jokaisesta yksityiskohdasta ennen päätöksen tekemistä. Tätä varten olemme koonneet yhteen meiltä useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Toivottavasti näistä on apua sinullekin!

 

Löydät tältä sivulta kysymyksiä ja vastauksia seuraavista aiheista:

  • Auton ostaminen netistä
  • Sopivan auton löytäminen
  • Auton vaihtaminen, rahoitus ja lisäpalvelut

 

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tältä sivulta, voit esittää sen meille myös esimerkiksi suoraan chatissä, me autamme kyllä! Rohkeasti vain, keskusteluikkuna aukeaa heti tuosta alhaalta. Yksikään kysymys ei ole liian hölmö!

 

Auton ostaminen netistä

Miten ostan auton netistä?

Auton ostaminen netistä on helppoa! Löydettyämme sinulle nettivalikoimastamme sopivan auton, toimitamme sen joko sinua lähimpänä olevaan myymäläämme tai suoraan kotiisi, jolloin pääset koeajolle ja tekemään kaupat.

Löydät lisätietoa auton ostamisesta netistä täältä: Miten ostan auton netistä?

Miten voin ottaa yhteyttä teihin?

Voit olla meihin yhteyksissä chatissä, WhatsApissa, soittamalla, sähköpostilla tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeilla - mikä vain sinulle sopii parhaiten. Joka tapauksessa vastaamme kysymyksiisi heti!

Kuka minua palvelee netissä ja etäkaupoissa?

Asioidessasi kanssamme sinua palvelee aina koulutettu myyjämme, yhteydenottokanavasta riippumatta. Osa myyjistämme palvelee sinua myös kivijalkaliikkeissämme, kun taas osa on erikoistunut pelkästään digitaaliseen kaupankäyntiin!

Voinko ostaa auton täysin etänä, vai tarvitseeko minun tulla jossain välissä paikan päälle liikkeeseen?

Kyllä voit! Halutessasi voimme hoitaa koko kauppaprosessin täysin etänä ja digitaalisesti. Saat etänä täysin palvelun kuin myymälässämmekin, joten kivijalkaliikkeessämme sinun täytyy vierailla vain, jos se on sinulle itsellesi luontevampaa.

Haluaisin asioida fyysisesti liikkeessä. Onko tämä mahdollista?

Kyllä! Vaikka olemmekin netin helpoin autokauppa, voit myös hoitaa kaiken asiointisi yhtä sujuvasti kivijalkaliikkeessämme. Myymälämme sijaitsevat Espoossa, Ideapark Lempäälässä, LahdessaOulussa ja Rovaniemellä. Tervetuloa!

Miten voin nähdä auton ennen kuin ostan sen?

Voimme toimittaa auton koeajettavaksesi joko suoraan kotipihaasi tai sinua lähinnä olevaan myymäläämme. Olemme myös lisänneet sivustollemme kattavasti tietoa jokaisesta valikoimamme autosta, johon voit tutustua rauhassa ajan kanssa. Mikäli sivustoltamme ei löydy juuri sinua kiinnostavaa tietoa, toimitamme sen sinulle mielellämme! Yleisimpiä pyyntöjä ovat esimerkiksi lisäkuvat, videokuva autosta sekä ulkoa että sisätiloista ja erilaiset auton kuntoon ja historiaan liittyvät lisätiedot. Kysythän rohkeasti lisätietoa haluamastasi autosta, tarjoamme sitä mielellämme!

Voinko koeajaa autoa ennen ostopäätöstäni?

Totta kai! Voimme toimittaa haluamasi auton koeajettavaksesi joko suoraan kotipihaasi tai sinua lähimpänä olevaan myymäläämme ennen kauppojen tekemistä. Halutessasi voit myös vierailla suoraan liikkeessä, josta auto löytyy tällä hetkellä.

Haluaisin, että toimittaisitte auton suoraan kotiini. Onko tämä mahdollista?

Tämä onnistuu todella helposti! Toimitamme autoja minne tahansa manner-Suomessa, ja parhaimmillaan haluamasi autosi saapuu kotipihaasi jopa vuorokauden sisällä yhteydenotostasi.

Missä netissä näkyvät autot sijaitsevat?

Nettivalikoimamme autot sijaitsevat myymälöissämme ympäri Suomea. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien osana Wetteri-konsernia, joten osa valikoimamme autoista sijaitsee myös Wetterin kivijalkaliikkeissä. Jokainen nettivalikoimassamme näkyvistä autoista on kuitenkin ostettavissa samalla tapaa kauttamme ja toimitettavissa suoraan kotipihaasi tai sinua lähinnä olevaan myymäläämme.

Millaisessa kunnossa myymänne autot ovat?

Kaikki vaihtoautomme on tarkistettu, ennen kuin ne on lisätty valikoimaamme. Osa myymistämme autoista on myös täysin uusia ja ajamattomia. Kysythän rohkeasti lisätietoa haluamasi auton kunnosta, tarjoamme sitä mielellämme!

Voinko ostaa kauttanne myös täysin uuden auton?

Kyllä vain! Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien osana Wetteri-konsernia, joten nettivalikoimassamme on saatavilla myös suuri määrä Wetterin toimipisteillä sijaitsevia täysin uusia, ajamattomia autoja sekä lähes uusia, vain esittelykäytössä olleita automalleja. Jokainen nettivalikoimassamme näkyvistä autoista on kuitenkin ostettavissa samalla tapaa kauttamme ja toimitettavissa suoraan kotipihaasi tai sinua lähinnä olevaan myymäläämme.

Onko ostaminen netistä turvallista?

Todellakin! Saat aina tarkastaa tilaamasi tuotteen ennen lopullista ostopäätöstä ja toimitamme sinulle kaikki haluamasi lisätiedot jo ennen tätä. Mikäli kauppa toteutetaan täysin etänä, on sinulla tuotteellesi myös 14 vuorokauden palautusoikeus.

Tarkemmat etäkaupan ehdot löydät täältä: Etämyynnin ehdot.

Miten henkilötietojani käsitellään?

Henkilötietojasi käsitellään aina vain rekisteriselosteemme mukaisesti. Löydät lisätietoa käsittelystä täältä: Rekisteriseloste.


Mobila usein kysytyt kysymykset

Sopivan auton löytäminen

Miten löydän sopivan auton itselleni?

Auton sopivuus juuri sinulle riippuu täysin siitä, mihin tarkoitukseen aiot autoa käyttää. Mikäli tiedät jo hieman autoista sekä käyttötarpeestasi, olemme pyrkineet lisäämään sivustomme hakukoneeseen kaikki tekijät, joilla löydät itsellesi mahdollisimman helposti juuri sinulle sopivan auton. Jos nämä eivät kuitenkaan ole sinulle vielä etukäteen tuttuja, tai haluat muuten vain apua etsintään, ei hätää, me autamme sinua sopivan auton löytämisessä enemmän kuin mielellämme! Kerro meille tilanteestasi ja aloitamme etsinnän yhdessä. Rohkeasti vain, yksikään kysymys ei ole liian hölmö!

Tiedän jo mihin käyttötarkoitukseen tarvitsen auton, mutten tiedä, millainen auto tähän sopisi. Voitteko auttaa minua?

Kyllä vain, autamme sinua sopivan auton löytämisessä enemmän kuin mielellämme! Kerro meille tilanteestasi ja aloitamme etsinnän yhdessä. Rohkeasti vain, yksikään kysymys ei ole liian hölmö!

Tiedän jo, millaisen auton haluaisin, mutten löytänyt sellaista valikoimastanne juuri nyt. Mikä neuvoksi?

Valikoimaamme tulee uusia autoja joka päivä, joten haluamasi voi löytyä hyvinkin pian, vaikkei sitä meiltä juuri nyt vielä löytyisikään. Voit kertoa tarpeestasi suoraan myyjillemme, joilla on tietoa myös valikoimaamme tulevista autoista, tai tallentaa sivustomme kautta kätevän hakuvahdin. Tällöin saat ilmoituksia haluamistasi autoista heti, kun ne saapuvat valikoimaamme!

Voit tallentaa oman hakuvahtisi täällä: Tallenna hakuvahti.

Mistä tiedän, mikä käyttövoima sopii minulle?

Sinulle sopiva käyttövoima riippuu täysin käyttötarpeestasi. Löydät valikoimastamme suuren määrän sekä koko ajan yleistyviä sähköisiä automalleja että liudan ympäristöystävällisiä, perinteisellä polttomoottorilla varustettuja autoja. Mikäli käyttövoiman valitseminen mietityttää, autamme enemmän kuin mielellämme. Muistathan myös, että sähköinen auto vaatii aina myös latausmahdollisuuden!


Auton vaihtaminen, rahoitus ja lisäpalvelut

Minulla on jo auto, mutta haluaisin hankkia sen tilalle uuden. Voinko vaihtaa autoni toiseen, valikoimastanne löytyvään autoon?

Kyllä, tällöin arvioimme nykyisen autosi arvon ja summan, jonka olemme valmiita hyvittämään uuden autosi kauppahinnasta, jos annat sen meille vaihdossa valitsemaasi autoon.

Haluaisin myydä autoni. Ostatteko autoja suoraan?

Kyllä. Pelkän myymisen lisäksi ostamme myös jatkuvasti autoja suoraan valikoimaamme. Mikäli autosi on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 200 000 kilometriä, olemme siitä kiinnostuneita!

Voit lukea lisää autosi myymisestä meille täältä: Ostamme autosi.

Voinko ostaa auton kuukausimaksulla?

Kyllä, tarjoamme valikoimamme autoille jopa 60 kuukauden maksuajan. Voit tutustua rahoitusmahdollisuuksiimme ja laskea sopivaa kuukausierää haluamallesi autolle auton lisätiedoista löytyvän rahoituslaskurin avulla. Jotta voit maksaa auton kuukausimaksulla, tulee sinun kuitenkin saada luottopäätös osamaksurahoitusta varten.

Löydät lisätietoa osamaksurahoituksesta täältä: Rahoitus.

Olen kiinnostunut autostanne, mutta siinä ei ole kaikkia haluamiani varusteita. Voinko ostaa kauttanne myös lisävarusteita autoon?

Kyllä, kauttamme saat myös vaihtoautojen lisävarustelun! Lisävarustelu on myös mahdollista yhdistää auton rahoitukseen, jolloin saat kaiken helposti yhdelle kuukausierälle. Kätevää!

Voit lukea lisävarustelusta lisää täältä: Vaihtoautojen lisävarustelu.

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Voit esittää kysymyksesi meille esimerkiksi suoraan chatissä, me autamme kyllä! Rohkeasti vain, keskusteluikkuna aukeaa heti tuosta alhaalta. Yksikään kysymys ei ole liian hölmö!

Voit olla meihin yhteyksissä myös WhatsApissa, soittamalla, sähköpostilla tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeilla - mikä vain sinulle sopii parhaiten. Joka tapauksessa vastaamme kysymyksiisi heti!