Tallenna itsellesi hakuvahti

Eikö valikoimastamme löytynyt juuri nyt sopivaa autoa tai oletko vaihtamassa autoa vasta lähitulevaisuudessa? Tallenna itsellesi hakuvahti, jolloin saat ilmoitukset juuri sinua kiinnostavista malleista heti, kun autot ilmestyvät valikoimaamme! Tallentamalla hakuvahdin säästät aikaasi sekä varmistat, ettei unelmiesi auto ennätä löytämään jo uutta omistajaa ennen kuin ehdit taas vierailemaan sivustollamme. Hakuvahti on voimassa kuukauden ajan.

 

Tilaa netistä, nouda myymälästä!

Vaihtoautojen erikoisliike Mobila on toiminut vuodesta 2015 lähtien osana Wetteri-konsernia, joka kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon.

Löydät nettisivujemme valikoimasta kaikki sekä Mobilan että Wetterin toimipisteillä sijaitsevat vaihtoautot. Löydettyäsi itsellesi sopivan auton voit vierailla liikkeessämme tai pyytää auton toimittamista joko sinua lähinnä olevaan myymäläämme tai suoraan kotiisi.

Valikoimassamme on tarjolla myös Wetterin toimipisteiden esittelykäytössä olevia automalleja sekä myymälöistämme löytyviä täysin ajamattomia autoja. Myös kaikki nämä autot ovat hankittavissasi minkä tahansa toimipisteemme kautta.

Valitse hakuehdot

Lisävalinnat
Hakuvahdin tiedot
Rekisteriseloste